Visitar Norwich i Ipswich

Hola viatgers de Meeting Point!

En un altre dels viatges que hem realitzat a Meeting Point i que us recomanem sens dubte és la visita a les ciutats de Norwich i Ipswich, dues ciutats costeres amb molt d’encant per passar unes 24hores sense parar quiet a la localitat de Suffolk i Norfolk.

NORWICH

Primera parada per visitar en un mig dia, la ciutat de Norwich per petició dels alumnes; L’autobús ens recull a l’escola i el guia i monitors venen amb nosaltres per veure els voltants. La ciutat i les seves casetes tenen molt d’encant, són realment diferents al que esperem veure d’Anglaterra ja que és de les ciutats més antigues d’Anglaterra; amb molta més lluny probablement per l’ubicació, decidim visitar Christchurch Mansion i e l seu Park(veieu foto) i l’Ipswich Museum, sobre història local. Us preguntareu per què el nostre interès en aquesta ciutat? Si sou tan fans com nosaltres de la història i la cultura anglos axona, heu de saber que va ser una de les ciutats que després de la invasió de 869 Ipswich quedà sota el domini víking. Les muralles que envolten el centre de la ciutat foren, probablement, construides per ells al voltant del 900 per evitar que la recuperessin els anglesos, però no va tenir èxit finalment.

IPSWICH

Segona parada del dia i que també us aconsellem, és a la regió de East Anglia, a l’est d’Anglaterra concretament a Norfolfk, i que també els nostres alumnes han pogut visitar. Després de les conquestes Normandes es va poder constituir i crear el Castell de Nowich i la Catedral, No dubteu en fer visites. I com que és estiu i teníem ganes de platja, vam posar rumb  a veure per primera vegada les platges de l’est d’Anglaterra! Quina sorpresa veure la sorra gairebé negra, les aigües tan grises, i tot replet de para-vents, casetes que recorrien la costa, cadascuna d’un color diferent. Està clar, que un dia de platja per a ells no és el mateix que un dia de platja per a nosaltres, però l’experiència paga la pena! 


Per suposat després d’aquestes visites tan lleugeres era hora de fer compres típiques de la zona i emportar-nos tot de record per a les famílies i menjar alguna cosa típica del país com un bon fish and chips! 

Què us ha semblat la costa d’Anglaterra? Ben diferent oi, us llegim als comentaris.