Visita a Washington D.C.

Visita a Washington D.C.

Hola viatgers de Meeting Point!

Washington DC és la capital dels Estats Units i, podríem arribar a dir que té influència en tot el planeta, ja que és on es couen els assumptes que ens concerneixen a tots i en la qual es prenen les decisions més importants per al nostre futur.

Un parell de dies sembla més que temps suficient per a recórrer el centre i punts importants de la ciutat, i en realitat ho és, però no et confiïs massa i matina perquè el dia et condeixi. Comencem! 

National mall: El National Mall és una esplanada de jardins i carrers per als vianants d’uns 3 km de longitud on es concentren la majoria d’atraccions de la ciutat. Però simbolitza molt més que això: els memorials a grans personatges estatunidencs són la mostra del camí recorregut fins a aconseguir llibertats socials i igualtat d’oportunitats (un homenatge al somni americà), és el lloc on Martin Luther King va pronunciar les seves paraules més celebres «I have a dream», o on la població es va concentrar contra la guerra de Vietnam . Tota una icona de llibertat i igualtat.

Vista aérea de una ciudad

Descripción generada automáticamente

El capitoli: El Capitoli és la seu del Senat i del Congrés dels Estats Units. Es pot visitar i es completament gratuït. La visita, durarà una horeta i et portarà a recórrer algunes de les estades més importants de l’edifici. Coneixeràs la Rotonda, la sala on es troba la immensa i preciosa cúpula de l’edifici. A la mateixa sala hi ha unes quantes estàtues dels primers presidents i pintures amb escenes claus de la història dels EUA. També trobaràs representada a la Rosa Park, la dona que, durant l’època de segregació racial, va rebutjar moure’s a la part de darrere del bus i deixar el seu seient perquè un home blanc s’assegués. Tot un mite. 

Un edificio antiguo

Descripción generada automáticamente

Biblioteca del congres: Situada a Washington D. C. i distribuïda en tres edificis (el Thomas Jefferson Building, el John Adams Building i el James Madison Building), és una de les majors biblioteques del món, amb més de 158 milions de documents. Inclou més de 36,8 milions de llibres en 470 idiomes, més de 68 milions de manuscrits i la col·lecció més gran de llibres rars i valuosos, incloent una de les úniques quatre còpies en perfecte estat de la Bíblia de Gutenberg, i l’esborrany de la Declaració d’Independència.

Un edificio antiguo

Descripción generada automáticamente con confianza media

La Casa Blanca: La casa del President compta amb més de 5.000 m², 132 dormitoris, banys suficients per a no haver de fer cua, piscina, pista de bitlles i fins a un cinema! L’habitació més famosa és el Despatx Oval, l’oficina del President. 

Un castillo en un parque

Descripción generada automáticamente con confianza media

Monument a Washington + Monument a Abraham Lincoln + Reflecting pool:

El primer, és un obelisc de 170 metres d’altura que es troba en el centre del Mall. El segon monument, es troba en l’extrem occidental del Mall i és possiblement el lloc amb més càrrega afectiva dels que visitem a Washington DC amb l’enorme figura de Lincoln assegut. I just al davant, tenim la Reflecting pool, on Martin Luther King va pronunciar el seu famós discurs i on es va rodar la famosa escena de Forrest Gump.

 Un grupo de personas caminando en una plaza

Descripción generada automáticamente Imagen que contiene persona, interior, hombre, foto

Descripción generada automáticamente

Barri de Georgetown: És el barri de moda de la capital, on trobaràs locals de moda, cases residencials precioses, una de les universitats privades més boniques (i cares!) dels EUA i alguna curiositat com: Les escales de l’exorcista!


Un puente sobre un río

Descripción generada automáticamente

Si encara et sobra temps i t’agraden els museus, per tota aquesta ruta pots gaudir d’una pila d’ells de forma gratuïta. La senyal del Smithsonian Institution, et guiarà als museus d’història del EUA, dels Indis americans, dels Afroamericans i al impressionant Museu de l’aire i l’espai, entre d’altres.

 Logotipo, nombre de la empresa

Descripción generada automáticamente