Visita al British Museum

Visita al British Museum

Hola Meeting Point viatgers!

Sabem que molts heu estat a Londres o heu estat pensant en fer un cap de setmana, així que no hem pogut perdre la oportunitat d’escriure aquest bloc per recomanar-vos aquesta preciosa visita al British museum.

En diferents dels nostres viatges hem inclòs aquesta visita perquè és obligat veure el museu britànic, degut a no només és un dels més importants sinó també dels més visitats del món. Les seves col·leccions recullen diferents camps com ara la història, l’arqueologia, la etnografia i l’art. Compta amb la sala de lectura de la biblioteca britànica més gran. La secció de l’antic Egipte és la més important del món després de la del museu Egipci del Caire. 

El museu de Londres documenta la història de Londres des de la prehistòria fins el present. Es troba a prop de Barbican centre com a part d’una innovadora restauració d’una àrea de la ciutat castigada pels bombardejos. Està a pocs minuts caminant de Saint Paul’s Cathedral i hi dominen les restes del mur Romà trobant-se al costat del casc més antic de Londres, conegut com la City, avui dia el districte financer. El museu tracta principalment la historia social de Londres i els seus habitants a través de la historia.


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cd/Museum_of_London_interior_Lord_Mayors_Coach.jpg/1280px-Museum_of_London_interior_Lord_Mayors_Coach.jpghttp://www.britainunlimited.com/photos/britishmuseum.jpg

És una visita no només per adults, sinó que els nostres alumnes viatgers que comprenen entre els 13 fins els 17 anys, en plena adolescència s’enamoren d’aquesta visita i el millor és que és totalment gratuïta! Per passar un dia complert en aquest museu i tot i així, és probable que ni el pugueu visitar sencer. No us el perdeu i ens expliqueu que us ha semblat!