Casals d’estiu en anglès a la natura.

A Meeting Point apostem per un casal d’estiu a la natura per a que els nens i nenes vinguin a gaudir de l’aprenentatge de l’anglès en un altre ambient. Tenint en compte que estem ubicats al costat de la riera de Collserola que millor que gaudir del nostre entorn.

Al llarg de la setmana, participem en diferents activitats relacionades amb els projectes que us tenim preparats dins i fora de l’aula: experiments, circ, teatre; excursions a Collserola, a la piscina. També fem jocs col·laboratius i tradicionals, balls, esports, guerra d’aigua. Tot plegat cinc dies de diversió i contacte amb la natura per a què gaudim d’un estiu diferent.

El casal d’estiu està adreçat a nens i nenes de 4 a 12 anys. Les inscripcions són individuals, amb un màxim de 60 infants per torn setmanal. Es desenvoluparà de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30h dins i fora a la muntanya. També comptem amb el servei d’acollida gratuït de matí de 8:30 a 9:30, i fins les 16.00

També hi ha l’opció de dinar a l’escola fent un pícnic o portant-se el propi dinar de casa (tenim nevera i microones). A més, tots els DIMECRES  fem excursió i tots els DIMARTS I DIVENDRES anem a la piscina de Montflorit.

DATES del casal 2021:

Hi haurà 6 setmanes temàtiques:

SETMANA 1del 28 juny al 2 de juliol ENGLISH + ARTS ESCENIQ.
SETMANA 2del 5 al 9 de juliolENGLISH + ESPORTS I JOCS
SETMANA 3del 12 al 16 de juliolENGLISH + EXPERIMENTS
SETMANA 4del 19 al 23 de juliolENGLISH + ARTS & CRAFTS
SETMANA 5del 26 al 30 de juliolENGLISH + CULTURES
SETMANA 6del 30 d’agost al 4 de setembreENGLISH + JOCS D’AIGUA