Visita a Shakespeare’s Globe

Shakespeare Globe

Hola viatgers de Meeting Point!

http://2.bp.blogspot.com/-gtflsRuY_s4/UZzc3J8Ue7I/AAAAAAAALPg/2FV_MPvr6I4/s1600/shakespeares_globe_theatre_london.jpg

Heu estat mai a Londres? Segur que sí, però heu visitat el Teatre de Shakespeare? Avui us expliquem curiositats sobre el teatre The Globe (El Globus). 

Va ser construït el 1599 i destruït pel foc al 1613, reconstruït al 1614 i finalment demolit al 1644; originalment es trobava a la vora del riu Tàmesi als afores de la ciutat de Londres; d’aproximadament 30 metres de diàmetre aquesta grandària permetia l’ingrés d’un total de 3351 espectadors, tot i això no es pot saber si el teatre va brindar alguna funció amb la seva capacitat plena. El Globe Theatre es considera una replica bastant realista, tot i que el requisits de seguretat contemporània han suposat que només tingui capacitat per 1400 espectadors i no els 3000 del teatre original. El Shakespeare’s Globe va ser fundat per l’actor i director San Wanamaker al 1997.

L’escenari era un rectangle que sobresortia de la circumferència de la construcció i envaïa el sector del prosceni, mesurava aproximadament 13 metres d’ample per 8 metres de profunditat i un metre i mig d’alçada.


Tenia dos trampes a través d’on s’arribava a l’escenari per la part inferior d’aquest, la primera es trobava en el sector anterior i l’altra en el posterior. La part de baix de l’escenari era coneguda com l’infern i per allà apareixien i desapareixien personatges sobrenaturals (demoníacs) tals com el fantasma de Hamlet. Les columnes que es trobaven sobre l’escenari sostenien el sostre on es trobava una altra trapa des de la qual penjaven personatges divins provinents del cel; probablement aquests fossin sostinguts amb les cordes i / o arnesos que es poguessin aconseguir en l’època. 


http://www.athenalearning.com/images/globe-theatre-pic.jpg Podría cerrar el mítico Globe Theatre de Shakespeare en Londres por la  crisis del coronavirus » Intriper