TIP OF THE WEEK

Des de Meeting Point ens hem adonat que la manera d’arribar a les noves generacions es a través de les xarxes socials com TIKTOK o Instagram reels. Per això hem creat la TIP OF THE WEEK, on podeu veure als nostres professors i alumnes interactuant amb vosaltres de manera molt dinàmica i divertida.
En aquest espai oferim petits consells on en menys d’un minut pots aprendre conceptes basics dels diferents idiomes que ensenyem i curiositats culturals dels diferents països on podràs practicar la nova llengua apresa.
També us informem de les novetats que ens arriben de Exams Catalunya, ja que com a centre examinador tan nosaltres com vosaltres hem d’estar al dia dels canvis que es puguin anar donant en els formats d’examens YLE (Starters, Movers and Flyers), B1 Preliminary (PET), B2 First Certificate (FCE), C1 Advanced (CAE) i C2 Proficiency (CPE).
Les TIPS OF THE WEEK també son un espai en el qual us podeu assabentar d’altres eines útils que podeu fer servir per continuar practicant el vostre writing, speaking i listening. Us presentem aplicacions, plataformes i webs molt practiques que us poden ajudar en el vostre aprenentatge i no limitar la practica a les hores de classe.
En definitiva, les TIPS OF THE WEEK volen fer arribar l’aprenentatge de les llengües d’una forma diferent, fer veure als petits i grans que una llengua no només es composa de nou vocabulari i gramàtica, sinó que existeixen factors culturals i tradicionals que la fan especial d’alguna manera, i que la manera d’adquirir-la no es exclusivament a les aules.
Així que segueix-nos a les nostres xarxes socials (Instagram, Facebook i TikTok) ja que en menys d’un minut segur que aprendràs alguna cosa nova.