I després què?

Més que titolacions

A Meeting Point ens sentim orgullosos d’aquells adults i adolescents que heu cursat amb nosaltres els nivells de FCE i/o CAE i que ja han pogut presentar-se a examen i aprovar. I també de tots aquells que ja han adquirit nivells molt alts (B2.1, B2.2.. etc)

Cada vegada, però, sou més els que aviat us treieu les vostres certificacions molt joves i penseu, i ara què? Continuo treient-me més titulacions? O ho deixo estar un temps?

Nosaltres us donem varies opcions, per a que no deixeu de posar en pràctica el vostre anglès. Si tens el FCE o CAE què us oferim:

  • NOVA TITOLACIÓ – CAE (Certificate of advance level- C1)

Consulteu horaris

En un o dos anys us podeu preparar per al següent nivell- examen c1, on aprendreu molt més contingut lèxic, phrasal verbs, conversa, proves d’exàmens, etc.

  • NOVA TITOLACIÓ – Proficiency (Certificate of proficiency level – C2) 

Consulteu horaris

En un o dos anys us podeu preparar per al següent nivell c2- examen, on adquirireu un nivell tan alt com el d’un nadiu o un filòleg.

  • NOVA TITOLACIÓ AMERICANA – TOEFL

Consulteu horaris

Aquesta titulació americana és molt útil per aquells que no tenen clar si volen estudiar a Europa o a Estats Units, Austràlia, Nova Zelanda.

  • NOUS CURS DE CONVERSA  –  (B2, B2.2, C1.1 & C1.2)

Consulteu horaris

Us oferim un curs de conversa per aquells alumnes que no voleu fer més exàmens, però que teniu bon nivell d’anglès i no voleu deixar de parlar anglès. Crearem debats, comentarem notícies, veurem i parlarem sobre TEDtalks, noticies de la BBC, etc.

Crearem un ambient adïent per a no perdre el vostre nivell sense necessitat de preparar-vos un següent examen.

Esperem poder seguir comptant amb vosaltres.

Quedem a la vostra disposició.

L’equip Meeting Point