Apps, jocs i webs per aprendre anglès

Hola tothom! 

Avui en dia que ho volem tot ràpid i a la nostre mà, ens agradaria presentar-vos diferents aplicacions, jocs interactius i pagines web des de les quals podeu millorar el vostre aprenentatge de la llengua. No són l’eina definitiva per adquirir un nou idioma, però si més no poden convertir-se en un entreteniment, tant per grans com pels més petits.

PILI POP ENGLISH: 

Inglés para niños - Pili Pop - Apps en Google Play

Aquesta aplicació, guanyadora de diversos premis, ajuda als nens de 2 a 10 anys en la pràctica de l’anglès. L’objectiu és que aprenguin nou vocabulari i desenvolupin la pronunciació​ amb 40 activitats diferents. Descobriran, a través de jocs de parla i escolta, els números, els colors, les relacions de parentiu, les parts del cos, les peces per a vestir i els aliments.

Una divertida manera d’anar augmentant el seu coneixement de l’idioma estranger.

LEARN ENGLISH KIDS:

Learn English Kids te enseña jugando - Aula

L’aplicació desenvolupada per el British Council, ofereix deu coneguts contes animats en llengua anglesa. A més d’escoltar la veu del narrador i els personatges, els nens amb capacitat lectora poden seguir les històries mitjançant subtítols. En aquesta aplicació trobaràs contes com la Rinxols d’Or i els tres ossos, Jack i les mongetes màgiques o Caputxeta Vermella.

Inclou una guia per a pares amb informació sobre com ajudar el teu fill a aprendre anglès. Possiblement, una de les millors apps per a aprendre anglès que pots oferir als teus fills.

DUOLINGO:

Duolingo - La mejor manera de aprender un idioma a nivel mundial

Aquesta reconeguda app per a aprendre idiomes pot ajudar als nostres fills amb l’anglès. Els únics requisits perquè el puguin utilitzar és que sàpiguen llegir i escriure. A més, permet a cada nen aprendre al seu ritme i, gràcies a la interacció, podran continuar treballant amb ella diàriament.

En aquest cas el nivell no importa, ja que la app s’adapta als coneixements que tinguem.

WEB uptoten.com

Un lloc divertit i segur perquè el teu fill aprengui anglès en línia. La pàgina web ofereix més de 1.000 jocs infantils que són ideals per a l’aprenentatge primerenc de l’anglès. Està dirigida a nens en edat preescolar i primària fins als 10 anys.

Els jocs es divideixen en dues categories: fins a 6 anys i de 6 a 10. A més, també trobaràs cançons, dibuixos animats, per a acolorir i moltes més activitats amb les quals el teu fill es divertirà mentre desenvolupa el seu nivell d’anglès.

EWA: 

Amb aquesta app aprendràs anglès amb contingut de diferents films, programes de TV, llibres i un altre contingut popular. Està dissenyada gairebé com si fos un joc i això pot tornar-se súper addictiu i desitjant més.

EWA English: Aprender Ingles App Análisis y Crítica, Descargar - Servicio  al Cliente

És gratuïta, no requereix registre i molt poques de les seves opcions són de pagament.

Més enllà de tenir molt de contingut, la majoria són clàssics antics com “Alicia al país de les meravelles”, “Moby Dick” i altres llibres i pel·lícules tradicionals. Sí que compten amb obres modernes però són les que cal pagar. De totes maneres, és una app entretinguda i t’ensenyarà paraules noves.