Walking tour in London

Hola viatgers de Meeting Point!

Heu visitat mai Londres? Encara no? Aquí us deixem una pila de visites que no us podeu perdre si decidiu visitar aquesta preciosa ciutat! Ens llegiu i ens dieu que en penseu?

Londres és un contrast de societat moderna i clàssica,  amb l’estrès d’una gran urbs cosmopolita i la vida tranquil·la de barri. Així és Londres, la capital d’Anglaterra. Un contraposició constant que sembla casar a la perfecció.

És una de les capitals europees amb major número de connexions lowcost des dels diferents aeroports de Catalunya. I, en molts casos, a les combinacions de vols acostumen a sortir un divendres tarda i tornar en diumenge a la nit. Per això pensem que què és una escapada perfecta per un cap de setmana. Es pot conèixer en 1 o 2 dies? La resposta és òbvia: NO, però si que es pot gaudir dels seus millors atractius.

Borough Market

ᐉ Así es el Borough Market de Londres // Guía Definitiva

Un dels millors mercats per visitar a Londres, situat a la vora del riu Thames on podreu trobar pràcticament de tot. Més d’un centenar de vistoses paradetes d’alimentació, bars i restaurant per començar el cap de setmana agafant forces.

Tower Bridge

Una de les imatges més emblemàtiques de la ciutat. Es tracta d’un pot de finals del segle XIX on es poden visitar les passarel·les superiors.

Un puente sobre un cuerpo de agua junto a una torre

Descripción generada automáticamente

La City i Saint Paul’s Cathedral

Entrem en una ciutat dins de la pròpia ciutat que van fundar els romans fa més de 2000 anys. Un espai arrasat pels incendis on avui hi ha els gratacels del districte financer juntament amb un bon grapar de monuments i edificis històrics.

https://www.stpauls.co.uk/SM4/Mutable/Uploads/generic_image/West%20Front%2001.jpg

Destaca Saint Paul’s Cathedral, la gran catedral anglicana londinenca. que pertany a l’anomenada església d’Anglaterra, sent la seu de la diòcesi i del bisbe de Londres. Va ser construïda entre 1676 i 1710, sota la direcció de l’arquitecte Christopher Wren, sobre les ruïnes de l’antiga catedral medieval que va ser pastura de les flames durant el Gran incendi de 1666.
La catedral de Sant Pau és un dels més famosos i més recognoscibles llocs d’interès de Londres. Amb la seva immensa cúpula, emmarcada per les torres, dominen l’horitzó de la ciutat des de fa 300 anys. Amb 111 metres d’altura (365 peus), va ser l’edifici més alt de Londres des de 1710 fins a 1962. En termes de superfície, Sant Pau és una de les majors catedrals cristianes del món.

Millenium Bridge

Es tracta d’un magnífic pont per vianants amb vistes a la Saint Paul’s Cathedral i els gratacels. A més, a la riba sud trobarem el Tate Modern, on a la terrassa de l últim pis d’aquest museu modernista obtindreu una de les millors panoràmiques de la City of London.

Millennium Bridge - Simple English Wikipedia, the free encyclopedia

Covent Garden
10 Best Things To Do In Covent Garden - London - Hand Luggage Only -  Travel, Food & Photography Blog

El famós Covent Garden, és sens dubte, el centre comercial més interessant de la cuitat. Un lloc que antany va sorgir com una mercat de fruites i verdura, i ara reuneix artistes i artesans amb un ambient acollidor. Al barri, amb el mateix nom, no li falta encant. Molt recomanable passejar pels carrerons plens de vida, cafès i botigues de moda.

China Town
Chinatown London: flavours of Asia in the heart of London

A tota gran urbs no li falta el seu barri xinès. El de Londres és realment cèntric, es vertebra a partir del carrer Gerrad Street. Una zona bulliciosa y plena de color don sembla que ens traslladem a una altra cultura.

London Eye

El London Eye (‘Ull de Londres’), també conegut com Millennium Wheel, és una noria-mirador de 135 m situada sobre l’extrem occidental dels Jubilee Gardens, al South Bank del Tàmesi, districte londinenc de Lambeth, entre els ponts de Westminster i Hungerford. La noria està al costat del County Hall i davant de les oficines del Ministeri de Defensa. Finalitzades les obres el 1999 i obert al públic al març de 2000, va ser la més gran del món fins a l’obertura de l’Estel de Nanchang el maig de 2006 i la posterior Singapore Flyer en 2008.

http://www.trbls.com/wp-content/uploads/2013/03/London-eye-river.jpg

HOUSES OF THE PARLIAMENT

https://www.shop.parliament.uk/images/parliament-palace.png

El Palau de Westminster, alberga les dues cambres del Parlament del Regne Unit ( la Cambra dels Lords i la Cambra dels Comuns ) . El palau , que és un dels quatre llocs Patrimoni de la Humanitat de la ciutat de Londres , declarat per la UNESCO el 1987 , es troba situat a la riba nord del riu Tàmesi , a la ciutat de Westminster. 

El palau va servir inicialment com a residència real, però cap monarca ha viscut en ell des del segle XVI . La major part de l’estructura actual data del segle XIX , data en la qual el palau va ser reconstruït després d’un incendi en 1834 , que va destruir la major part de l’edifici. 

El palau conté més de mil habitacions , sent les més importants les corresponents als Salons de la Cambra dels Lords i la Cambra dels Comuns . 

Westminster Abey

 http://www.london.citysam.de/fotos-london-p/westminster/westminster-abbey-3.jpg

L’Abadia de Westminster o Església col·legiata de Sant Pere de Westminster (en anglès, Westminster Abbey ) és una església gòtica anglicana de la mida d’una catedral . Està localitzada a Westminster, Londres, al costat del Palau de Westminster. És el lloc tradicional per a les coronacions i enterraments dels monarques anglesos i, més tard, els monarques britànics. L’abadia té, a més, molts sepulcres d’altres membres de la família reial , aristòcrates i personalitats il·lustres.

Big Ben

És el nom amb el que es coneix a la gran campana del rellotge situat al costat nord-est del Palau de Westminster, la seu del parlament del Regne Unit., a Londres, i popularment per extensió s’utilitza també per anomenar al rellotge de la torre. El seu nom original era Clock Tower fins que el 26 de juny de 2012, en honor al jubileu de diamant de la reina Isabel II, es va decidir que la torre passaria a dir-se Elizabeth Tower.

 http://tanuljunkegyuttangolul.com/wp-content/uploads/2013/03/big_ben_londres_onibus.jpg

La torre té el rellotge de quatre cares més gran del món, i és la tercera torre de rellotge més alta del món. 

CAMDEN TOWN MARKET

Camden Town és un barri londinenc situat al municipi de Camden. És famós per albergar un dels mercats al carrer més variats i extravagants de tot Londres. El barri està localitzat a 3,7 km al nord-est de Chariing Cross. L’àrea rep cada cap de setmana onades de turistes de tots els racons del món i és un centre d’estil de vida alternatiu. Camden Town és vista com la capital del rock alternatiu del Regne Unit.

https://ablognso.files.wordpress.com/2012/05/camden-town-2.jpg

PORTOBELLO MARKET

http://leftblink.files.wordpress.com/2013/07/dsc_06121.jpg

Portobello Road és un carrer al barri de Nothing Hill dels districtes de Kensington i Chelsea, al oest de Londres. Els dissabtes alberga el Portobello Road Market, un dels mercats al carrer més coneguts de Londres conegut per la seva roba de segona mà i antiguitats. La gran gama de cultures que viuen en aquest carrer i en aquest districte contribueixen a crear una atmosfera cosmopolita i molt enèrgica.