The Grey Witch

En una Galàxia molt molt llunyana, quan travessem l’última frontera, vaig arribar a aquest món amb petits somnis i una gran imaginació. 

Des de que tinc memòria he creat universos que per falta d’habilitat no vaig deixar escrits ni anotats en el seu moment, però recordo les grans aventures que vaig viure en ells i eren genials. Per sort molts altres autors i autores ho van fer, i avui dia fins i tot puc tornar a ells sempre que em vingui de gust: per a rebre el consell d’una fada, robar als rics per a donar-l’hi als pobres o veure que tot és possible, fins i tot l’impossible. Per això considero haver crescut en ells. Agafant la segona estrella a la dreta seguint tot recte fins a l’alba, caient pel cau del conill a un país de meravelles, aprenent a Hogwarts de grans mags i bruixots (fins i tot creient-me un d’ells) i sent capaç de creuar Mordor amb elfs, hobbits i nans. Gràcies a tots ells vaig decidir que podia arribar fins a l’infinit i més enllà. Així que aquesta soc jo. 

Molts em coneixereu per ser professora de l’escola, per ser una “friky” i en molts casos una motivada de les series, pel·lícules i llibres de fantasia i ciència ficció. Doncs de tot això he volgut fer alguna cosa més que un simple “hobby”. 

Fa no gaire vaig trobar petits textos que vaig començar a escriure fa molts anys quan era adolescent, al rellegir-los vaig veure que no estaven tant malament com podia pensar. Aleshores vaig buscar com formar-me per millorar de forma molt notable aquests textos i finalitzar alguna de las històries que vaig començar anys enrere, per en un futur poder publicar la meva pròpia novel·la.

En termes d’escriptura em vaig començar a formar fent petits cursos, tallers, inclús he cursat un mig màster a la universitat enfocat en això. Quan comences a estudiar de nou i per gust de manera adulta de veritat que es tot un plaer. Sobretot adonar-te que mai es tard per aprendre i que sempre hem d’estar oberts a millorar.

El segon pas, va ser crear-me el meu propi perfil com escriptora a les xarxes socials: The Grey Witch. Em podeu trobar tant a Instagram, Facebook com a Youtube on aparec comentant diferents curiositats sobre llibres, series i pel·lícules relacionades amb la literatura en tots els seus àmbits: novel·les, contes, còmics, relats i llegendes.

Accedeix al canal de Youtube

Actualment i de forma paral·lela a l’escola estic treballant molt per poder publicar la meva pròpia novel·la i poder transformar el meu somni en realitat. Ara he de dir que aquest món es d’allò més adictiu i quan tens una historia al cap sempre va continuada d’una segona i així successivament. 

Així que a si sou uns amants de la fantasia, de la ciència ficció i de tot el fantàstic món que això implica ja sabeu on soc i espero que més d’hora que tard pugueu arribar a llegir alguna de les aventures que jo mateixa estic creant.