HOLIWEEKS 2021

Holiweeks 2021

Aquest estiu hem gaudit d’unes setmanes meravelloses plenes d’activitats, excursions i dies de piscina. Cada setmana ha tingut una temàtica diferent,  n’hem treballat el vocabulari i hem fet jocs relacionats. 

La primera setmana va ser d’arts escèniques. Durant aquesta setmana vam preparar un Lipdub, vam fer jocs d’improvisació com el furor, el rei amb música i el telèfon en moviment, i vam treballar la mímica amb flashcards; i també vam fer un storytelling. A més a més, vam anar d’excursió al bosc de les papallones, on la Míriam del Respira, havia preparat una activitat per a cada grup. 

La segona setmana va ser d’esports. Vam aprofitar la setmana per a jugar a tot d’esports, com ara la petanca, els relleus, el Quidditch o l’esgrima; també vam fer punteria i vam practicar figures humanes. Durant aquesta setmana, vam anar d’excursió al Fight Club Cerdanyola, on ens van introduir al món de les arts marcials i la defensa personal. 

La tercera setmana va ser la dels experiments. Durant aquesta setmana hem fet un munt d’experiments a la muntanya: un volcà, un arc de sant martí, missatges secrets amb tinta invisible, fonts d’aigua i làmpades de lava. A més a més, també vam anar al dentista Smalium, on ens van ensenyar com treballen i com s’arreglen les càries! 

La quarta setmana ha estat de manualitats. Durant aquesta setmana hem fet volar la imaginació i la creativitat amb un munt d’activitats: un quiz d’obres d’art, recrear escultures amb fang i plastilina, un aquari i un clauer amb la nostra inicial. L’excursió d’aquesta setmana ha estat a Collserola, on hem fet un collage amb elements naturals que hem anat recollint. 

Setmana 5

A més de tot això, al llarg de totes les Holiweeks hem treballat també valors. Cada setmana tenien l’oportunitat de guanyar una medalla en funció del valor que més havien treballat: ecofriendly, creativity, English speaker, attitude i teamwork.