Excursions casals 2021

excursions 2021

Com ja sabeu cada any ens encanta avançar-vos les diferents activitats que tenim preparades pels vostres petits durant l’estiu. Sabem que estan esperant el nostre casal d’estiu amb moltes ganes i nosaltres encara més. Però què fem aquest any? a Meeting Point durant les Holiweeks (el nostre casal d’estiu) treballem per projectes amb diferents temàtiques setmanals.

Cada dimecres marxem a una excursió de tot el matí on farem un tastet vivencial i pràctic relacionat amb la temàtica del projecte. I quines excursions ens esperen aquest casal 2021?

Durant la setmana d’Arts escèniques, gaudirem amb la Miriam, gerent del centre Respira, que ens ensenyarà a conèixer i moure el nostre cos i connectar amb la natura. Tot això amb una classe de ioga, pilates i acroioga al Parc de les Papallones.

 Durant la setmana d’Esports i jocs, viurem experiències diferents i coneixerem el CerdanyolaFight Club on ens donaran una classe de defensa personal i altres arts marcials amb els mestres del ju-jitsu, ja que no tot és esport de competició.

 La setmana d’Experiments, o també coneguda com la setmana de ciència, descobrirem que nosaltres també som ciència! Ho farem de la mà de les noies de Smalium, que ens ajudaran a fer experiments d’allò més interessants a través de la nostra boca i dents. 

La quarta setmana, d’arts and crafts, després de conèixer diferents tècniques gràfico-plàstiques durant la primera part de la setmana, dimecres marxarem a inspirar-nos amb la bellesa de la natura de Collserola i d’aquesta manera posar en pràctica allò après.

 I última setmana de casal, Cultures. Quina millor manera de conèixer la nostra cultura que des dels seus orígens? Aquest dimecres cultural marxarem al Poblat Ibèric i descobrirem com els nostres avantpassats vivien aquí a Cerdanyola!

A Meeting Point creiem en les excursions, no només com a un entreteniment, sinó com en una oportunitat per expandir la curiositat de petits i grans per la nostra ciutat que tantes coses té per oferir-nos, i d’aquesta forma aprendre’n de tot molt més.