Els Contacontes a Meeting Point

DIVENDRES CONTACONTES

Què diuen que al Meeting Point han vist un drac? Un troll? Harry Potter? Hermione? Peter Rabbit? Un cuc? El osset Paddington? Què diuen? Cada divendres veuen gent petita i més gran anant a l’escola d’anglès? Què diuen que cada divendres hi volen anar perquè expliquen contes? I es disfressen? I què diuen? que fan manualitats del conte? que canten cançons i fan teatre? Una horeta cada divendres?

A Meeting Point com bé sabeu ja fa temps que fem contacontes per a llibreries de Cerdanyola, hi anem per poder narrar petits contes a les famílies, però sabeu que ens passa? que ens agrada tant estar amb vosaltres aquella estona que se’ns fa curta! i volem més estones! Volem poder transmetre més que no només el conte, que el visqueu, que aprengueu més dels seus personatges, que creem junts i veure-us més sovint. Obviament en anglès, les històries ens ensenyen moltes coses i, a vegades, és interessant en acabar el conte de poder parlar-ne o reflexionar o parlar de les nostres experiencies i clar que ara amb la biblioteca tan meravellosa que tenim és moment de treure-li profit.

Triar venir els divendres a fer els contacontes no ha de ser incompatible amb fer les classes els dilluns i dimecres o dimarts i dijous; doncs són aprenentatges ben diferents. El contacontes vol ser una activitat lúdica, en la qual aprendrem amb una metodologia lliure, cadascú podrà transmetre amb el conte el que vulgui. En canvi a les nostres classes normals, recordem que tenim una programació a seguir segons els paràmetres de Cambridge i YLE (young learners).

Així doncs, que us semblaria que els vostres fills/es vinguessin, es disfressesin de Troll com la pel·lícula Trolls, fem les perruques de colors com a manualitat, fem balls, cantem les cançons en anglès, i els expliquessim el conte? O bé, explicar-los les boniques històries de PAddington el osset més tendre que hi ha en tota Gran Bretanya?  i preparar el nostre sandwich de mel, fer el seu petit teatret i veure Londres per acabar fent la manualitat del Big Ben!!

Encara no has guardat la plaça pel curs vinent? Els nostres petits ja ho han fet! Ara els divendres l’escola es converteix en un gran teatre, on petits i grans (a partir de 3 anyets) treballaran contes ben coneguts, a través dels contacontes farem cada divendres petits tallers, manualitats, disfresses i faran el seu petit teatret. Cada mes una temàtica diferent!

Estem desitjant veure-us els divendres!