El viatge de fi de curs 2021

Com cada any, l’escola MEETING POINT us proposa un viatge d’estudis a l’estranger un cop finalitzat el curs, és  a dir, la última setmana de JUNY. Un viatge adreçat no només als nostres alumnes secundària i batxillerat que cursin a Meeting Point, sinó també pels seus amics i coneguts. Ja són diverses ciutats les que hem pogut visitar al llarg d’aquests anys: Londres, Dublín, Norwich, Ipswich, Edimburg, Dun Laoghaire, Bury St Edmunds …

Aquest any el COVID-19 no ens ha permès la oportunitat de oferir-vos un, però donat que la situació ha millorat prou, us informem que el proper curs 2021-22 ens tornem a posar en marxa!

El viatge consta d’una setmana en una ciutat que els nostres alumnes seleccionen; Marxem en avió, trànsfers inclosos d’anada i tornada, acompanyats sempre per dos monitors de l’escola, i combinem excursions per aprendre de la cultura del país, amb activitats en grups amb altres alumnes internacionals per garantir una immersió cultural del 100%.

La idea és que parlin quant més anglès millor, i  considerem que l’estada en famílies angleses és la millor opció. Sempre aniran en parelles o trios a les cases i inclou totes les dietes: esmorzar – dinar – sopar.

Top School és l’escola amb qui treballem des de fa 6 anys i conjuntament, organitzem les classes, les excursions, les famílies, etc.

Us ha picat la curiositat i voleu més informació? Voleu llegir sobre els viatges d’anys anteriors? Ho trobareu tot al nostre bloc! I aneu fent boca fins rebre més noticies nostres pel proper viatge.